Een tuin verwildert snel als deze niet onderhouden wordt. Denk aan onkruid tussen de terrastegels of een haag die alweer veel te groot is geworden. Laat de onderhouds- en renovatiewerkzaamheden over aan Snuverink Hoveniersbedrijf. Wij geven uw eigen tuin of bedrijfstuin de aandacht die deze verdient.

Tuinrenovatie

Tuinen kunnen na verloop van tijd ernstig verval vertonen, waardoor er veel werkzaamheden nodig kunnen zijn om de tuin in zijn oorspronkelijke staat te herstellen.


Het is mogelijk dat u uw tuin wilt veranderen bij de renovatie. Een renovatie hoeft niet uitvoerig te zijn. Subtiele veranderingen kunnen uw tuin een geheel nieuw aanzicht geven. Kies bijvoorbeeld voor de aanleg van nieuwe bestrating, het aanbrengen van een pergola of een waterpartij of kies voor nieuwe beplanting.


Heeft u nog geen duidelijke ideeën, maar kan uw tuin wel een opknapbeurt gebruiken? Tijdens een vrijblijvend bezoek aan uw tuin adviseren wij u over de mogelijkheden.

Laat uw tuin renoveren

Tuinonderhoud

Om uw tuin mooi en functioneel te houden, is goed en regelmatig onderhoud
noodzakelijk. Heeft u zelf geen tijd en zin om deze werkzaamheden uit te voeren?Wij nemen u deze klus graag uit handen. In overleg met u bepalen we de mate vanhet onderhoud. Zo is het mogelijk om wekelijks het gras te maaien of periodiekhet onderhoud aan de beplanting te verzorgen

Onderhoudscontract

Al onze onderhoudswerkzaamheden zijn ook vast te leggen in een contract,
zowel voor particulieren als bedrijven.

De werkzaamheden bij een onderhoudscontract:
  • Maaien van uw gazon
  • Verticuteren van uw gazon (eventueel)
  • Onkruidvrij maken van de borders
  • Tuin- en gazonbemesting
  • Vijveronderhoud
  • Voor- en najaarsbeurten


Voor- en najaarsbeurten
Met onze seizoensbeurten geniet u het hele jaar door van een goed verzorgdetuin. Het is ook mogelijk om alleen een voorjaars- of najaarsbeurt te latendoen. Werkzaamheden die wij onder andere uitvoeren:

  • Het snoeien van planten en hagen
  • Het verwijderen van overtollig blad
  • Het bemesten van de grond

Elke tuin is verschillend en heeft daarom ook een net iets andere zorg nodig. Voor meer informatie of advies over de mogelijkheden voor uw particuliere of zakelijke tuin, neemt u contact met ons op.

Neem contact op

Uw bedrijfstuin

Het terrein rond uw bedrijf of instelling is een belangrijk visitekaartje. Snuverink Hoveniersbedrijf zorgt voor een representatieve, groene omgeving die past bij uw wensen en uw pand. Wij voeren zowel de aanleg als het complete onderhoud uit.