Een leuke binnenplaats waar u op een zomeravond nog heerlijk kunt vertoeven of een mooi, groen gazon met een schitterende vijver. De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om het ontwerp van uw tuin. Weet u nog niet wat u wilt? Snuverink Hoveniersbedrijf helpt en adviseert u bij uw tuinontwerp en tuinaanleg.

Tuinontwerp

Het maken van een ontwerp vergt veel tijd en aandacht. Het is tenslotte de
bedoeling dat u jaren van uw tuin gaat genieten. Denkt u bijvoorbeeld aan een strakke en moderne tuin, of wilt u juist veel groen en een klein terrasje? Alles is mogelijk bij Snuverink Hoveniersbedrijf. Om uw droomtuin te realiseren, zullen wij eerst in een persoonlijk gesprek uw wensen en ideeën in kaart brengen. Uw verwachtingen worden in een schetsontwerp gezet. Na uw goedkeuring gaan we aan de slag met het definitieve ontwerp.


Het ontwerpen van uw tuin laten wij uitvoeren door gespecialiseerde onderaannemers. Wij onderhouden nauw contact met u en de onderaannemer, zodat de realisatie vlekkeloos verloopt.

Neem contact op

Tuin- en terrasaanleg

Wanneer het definitieve ontwerp op tafel ligt, gaan we verder voor u aan de slag. We halen de bestaande tuin leeg en zetten de lijnen uit. Als deze grondwerkzaamheden zijn uitgevoerd, beginnen we met de bestrating en het terras. Ook bouwkundige elementen zoals een trap, schutting of fontein plaatsen wij voor u.


Na de bestrating voegen we bloemen, planten en hagen toe en beplanten we de borders. Om het beste resultaat te behalen zullen planten van de beste kwaliteit worden gebruikt.


Tot slot is het gazon aan de beurt. We zaaien graszaad of leggen graszoden. Per project bekijken we welke keuze het beste is voor u en uw tuin.